Keto Diet
Košík0

„Ve dvou se to lépe táhne,“ potvrzují Lucie s Václavem

20. 8. 2024Tento článek vám zabere 4 min čteníTereza Břízová

Trošku stydlivý, vždycky usměvavý. Takový je první manželský pár naší hubnoucí proměny. Do diety se vrhli, protože chtějí být aktivními rodiči pro své dvě ratolesti. Jak se jim dařilo? 

Hubne celé Česko: Lucie a Václav zhubli s KetoDiet

Normálně žít. Obyčejné přání, které ale dokáže pěkně zkomplikovat právě nadváha. Už od ledna chodí oba pravidelně na procházky. Rozhodli se k pohybu přidat i odlehčený jídelníček, a tak se přihlásili do naší výzvy Hubne celé Česko.

Lucie před začátkem hubnutí

  • Věk: 37 let
  • Výška: 166 cm
  • Váha: 95 kg

Potřebuju změnu. Chci se cítit lépe.
 

Lucie před dietou

Václav před začátkem hubnutí

  • Věk: 45 let
  • Výška: 178 cm
  • Váha: 135 kg

Trénuji fotbalovou přípravku a rád bych klukům na hřišti stačil. Do konce roku chci na váze vidět dvouciferné číslo.

Václav před dietou

Lucie a Václav před hubnutím s KetoDiet

Lucie je kuchařkou ve školní jídelně 

Kompletně změnit jídelníček pro ni nebylo vůbec snadné. „Na začátku to v práci bylo peklo,“ přiznává. Donutilo ji to přemýšlet o své životosprávě a o tom, co jí. 

S dětmi vyrazili do KFC

Hned zkraje diety na sebe Vašek s Lucií ušili bič v podobě návštěvy KFC. Poctivě si ale objednali salát a odolali pokušení smažených lákadel. Doma pak návštěvě odevzdali zásoby uzeného masa, aby je nesvádělo k ukrajování. 

Začátky diety ale nebyly úplně snadné. „Bylo to pro nás něco nového. Měli jsme problém dodržet pravidelnost,” shodují se a dodávají, že si kvůli porcím raději nastavovali upozornění na telefonu. 

Václav se bál, že mu keto porce nebudou stačit 

„Myslel jsem, že toho bude málo,” říká. Nakonec ho překvapilo, že neměl vůbec hlad. 

„Příprava je rychlá. Sem tam jsem se díval na FB skupinku, jak si s jídly někteří vyhrají. Já jsem si občas připravil těstoviny s vajíčkem nebo panna cottu s horkými malinami.  

Jídlo ale u nás chystala hlavně manželka. Máme rádi česnekové placky. Na jednu placku jsme si dali tři druhy sýra, přikryli to druhou plackou a společně zapekli. Oblíbil jsem si i palačinky s oříškovým krémem. Polévky jsou rychlovka.” 

Oblíbená jídla Lucie a Václava

Lucie a Václav po proměně s KetoDiet

Těšily je pochvaly během diety 

Která žena netouží po uznání tchyně? Lucka se ho dočkala. Největším fanouškem jí je ale syn. „Ten se rozhodl dělat mi trenéra na rotopedu. Burcuje mě, ať vydržím ještě chvilku. Chodí se mnou na procházky a přemlouvá mě, abych s ním hrála fotbal,” vypráví Lucie. 

I Václav si užívá pozitivní reakce. „Už delší dobu vás pozorujeme a nějak jste hodně shodil,” říkají kolegyně. „I kluci z práce tvrdí, že vypadám úplně jinak,” dodává hrdě Václav. Už oblékl kraťasy, které měl na sobě před 15 lety, a dokonce natáhl maskáčové kalhoty z vojny. 

V autě mám konečně místo mezi břichem a volantem,” směje se Václav. 

Když dva se rádi mají... 

... i během diety jsou jak v máji. Z Lucky a Václava vyzařuje vzájemná náklonnost. Každou chvilku se pohladí a usmějí se na sebe. „S manželem se hodně podporujeme. Je super, že na něm vidím změny. Dřív špatně dýchal, teď jsme aktivní společně,” raduje se Lucie. A Václav její slova potvrzuje: „Když se podívám na oblečení nebo do zrcadla, vidím to. Když vyjdu schody, cítím, že je mi líp.” 

Noví keto poradci? 

Přátelé Lucku a Václava oslovují a ptají se na podrobnosti a postup hubnutí. „Moc se jim líbí ta naše báječná změna,” říkají. 

Jaké jsou výsledky Lucie a Václava? 

  • Oba manželé krásně zhubli z tukových zásob.
  • Zlepšily se jim hodnoty útrobního tuku, který obepíná vnitřní orgány a může zhoršovat jejich funkci.
  • Udrželi si svalovou hmotu, kterou během hubnutí chrání bílkoviny.

KetoDiet je jednoznačně změna k lepšímu,” vzkazují Lucie s Václavem.

Lucie před a po KetoDiet

Václav před a po KetoDiet

Za zapůjčení krásných šatů pro Lucii děkujeme DRESS CODE v Pardubicích. Dokonalý účes a make-up má na svědomí make-up artistka Denisa.

BackStage Barber Shop se Václavovi postaral o vlasy a vousy. 

 

Foto: KetoDiet

Tenhle článek stojí za sdílení!

Bažíte po dalších tématech?

Budeme vám je posílat do e-⁠mailu.
Můžete se kdykoliv odhlásit.
Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Další proměny z projektu Hubne celé Česko

Prohlédněte si příběhy dalších účastníků velké proměny. Tři ženy a dva partnerské páry se s námi rozhodly změnit své životy k lepšímu.
To mě zajímá