Nové proteinové krekry s rajčaty a bazalkou
Jemně solené, do křupava pečené. Zakousněte se do nových krekrů s rajčaty a bazalkou. Běžné pečivo už nebudete potřebovat.

Občas se hodí mít po ruce slaný snack, který zažene mlsnou i pořádný hlad. Na rohlíky po kabelkách klidně zapomeňte. Tyhle krekry si oblíbíte vy i vaše linie.
Kdy sáhnout po proteinových krekrech?
- Jsou skvělou přílohou k nejrůznějším zeleninovým salátům. Třeba i k tomu s mozzarelou. Taková kombinace bezpečně zasytí.
- Až budete hledat pečivo pod oblíbenou pomazánku (třeba tvarohovou nebo vajíčkovou), vyměňte ho za krekry. Hodí se i k dipům. Odlehčení tělo jedině uvítá.
- Přibalte je do batohu na výlet. Můžete si pokřupávat po cestě.
Proč jsou krekry vhodnější než pečivo?
- Jejich základ tvoří směs rostlinných zdrojů bílkovin. Nejenže zasytí, ale pomáhají také s ochranou svalové hmoty.
- Mají nízký glykemický index. Ocení je tak všichni, kteří si přejí nějaké to kilo shodit.
- Ve složení čtete: rajčata, sůl, oregano, bazalka, olivový olej, paprika a česnek. Nepřidali jsme do nich žádný konzervant, barvivo ani dochucovadlo. Navíc jsou veganské.
- Pro delší pocit sytosti a lepší zažívání v krekrech nechybí porce vlákniny.
- Můžete je hned od 1. kroku dietního plánu. Balení doporučujeme rozdělit na čtvrtiny.
Další tipy na slané snacky
Tenhle článek stojí za sdílení!

Bažíte po dalších tématech?
Budeme vám je posílat do e-mailu.
Můžete se kdykoliv odhlásit.
Odesláním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Autor
redakce KetoDietPíšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.
Online

