Keto Diet
Košík0

„Chci být kus krásný ženský, ne maminy,“ přála si před dietou Pavlína

13. 8. 2024Tento článek vám zabere 4 min čteníTereza Břízová

Dvě těhotenství a zdravotní komplikace daly její postavě zabrat. Sympatická maminka si řekla, že do toho šlápne a v létě oblékne plavky bez obav. „Nechci se stydět za vanu místo břicha,“ říká. 

Hubne celé Česko: Pavlína zhubla s KetoDiet
 Pavlína před dietou

Při každém těhotenství Pavlína přibrala 25 kg. Nejedla nijak nezřízeně, ale její tělo si ukládalo vše, co snědla.  

I když ji partner v hubnutí podporuje, připouští, že touží po opoře a pochvale i od někoho dalšího. Když se hlásila do výzvy Hubne celé Česko, měla už balíček s dietou doma. Pustila se do něj a na naše úvodní setkání tak přijela o pár kilo lehčí.  

Pavlína před začátkem hubnutí 

  • Věk: 37 let 
  • Výška: 176 cm 
  • Váha: 99 kg 

Pavlína už 10 let trpí autoimunitním onemocněním

Vzhledem k ulcerózní kolitidě (zánětu tlustého střeva) dlouho váhala, zda se má do KetoDiet vůbec pouštět. Radila se s lékařem, který nechal nakonec rozhodnutí na ní. Každé tělo totiž může reagovat jinak. Pavlína má kliku. Cítí se během keto jídelníčku klidně a vyrovnaně. „Dlouho mi nebylo tak dobře. Konečně jsem našla stravování, které mi svědčí. A ještě k tomu třešinka na dortu – hubnu,” hlásí spokojeně. 

Dietní balíček INTENSE 1. krok

Pavli, jaké byly vaše začátky? 

„Když jsem otevřela kufr (Pavlína hubla s balíčkem INTENSE), překvapila mě různorodost jídel. Neměla jsem po nich vůbec hlad a těšila jsem se na každou další porci,“ říká. Naučila se jíst v pravidelných intervalech zhruba po třech hodinách. 

„Ke snídani omeleta, ke svačině nápoj. Když nestíhám, nevadí, můžu si dát nápoj nebo chleba klidně i k obědu,” pochvaluje si Pavlína rozmanitost a to, že kombinace jídel je čistě na ní

Jaká máte nejoblíbenější jídla a nápoje?

„Nejradši mám šejky, jsou příjemné na cestování. Oblíbila jsem si i polévky. Hrášková chutná opravdu jako rozmačkaný hrášek. Chutnají mi čokoládové tyčinky. A sušenky, ty jsou úplně božský.” Pavlína přiznává, že je na sladké. A má vlastně výhodu, o sladké chutě během naší diety není nouze.

Během hubnutí občas zhřešila

V prvním kroku diety Pavlínu občas zlákal kousek čokolády. Dietní prohřešek kompenzovala cvičením. Na to ale pozor. Pokud budete opakovaně vypadávat z ketózy, začínáte vlastně stále dokola. Úbytek váhy pak na sebe nechá déle čekat.

Pavlíně prospěl druhý krok, který jí opravdu vyhovoval. „Dvojka je super! Byla jsem pečlivá, jen jsem trochu flákala pitný režim,” připouští.

Lidské tělo jako květina ve váze

Výživová poradkyně Martina Weisserová připodobňuje naše tělo ke květině ve váze. Pokud jí nedoléváte čerstvou vodu, dole uvadá a hnije. Stejně tak potřebuje doplnit vodu náš organismus. Bez vody nebude dlouhodobě fungovat tak, jak má. 

Pavlína v červených šatech po dietě

Na závěrečné setkání dorazila Pavlína rozzářená a plná energie 

Měla s sebou starší dceru Nelu, která si proměnu své maminky náramně užila. „Mami, to je hezký!” slyšeli jsme od ní hned několikrát, když se Pavlína líčila a převlékala do šatů. 

Pavlína je se svou proměnou spokojená. „Zase stačím dětem. Nelinka už je na kole rychlá, dvakrát šlápne a je pryč. Já za ní jezdím na bruslích a konečně ji stíhám,” pochvaluje si a dodává: „Včera jsem poprvé dopnula krásný béžový kabát, který jsem nosila ještě před dětmi.” 

Pavlína před a po KetoDiet

Pavlíny úspěch potvrzuje i závěrečné měření na InBody 

  • Pavlína během hubnutí přibrala svalovou hmotu. 
  • Ztratila velké množství tuku, a to včetně viscerálního, který se nachází v blízkosti životně důležitých orgánů. 

„Těším se, že si letos koupím nové plavky. Budou dvoudílné a budu se cítit líp.” 

 

Za zapůjčení krásných šatů pro Pavlínu děkujeme DRESS CODE v Pardubicích. Dokonalý účes a make-up má na svědomí make-up artistka Denisa.

Autor: Tereza Břízová 
Foto: KetoDiet 

Tenhle článek stojí za sdílení!

Bažíte po dalších tématech?

Budeme vám je posílat do e-⁠mailu.
Můžete se kdykoliv odhlásit.
Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Další proměny z projektu Hubne celé Česko

Prohlédněte si příběhy dalších účastníků velké proměny. Tři ženy a dva partnerské páry se s námi rozhodly změnit své životy k lepšímu.
To mě zajímá